Berny Boer

is al ruim 15 jaar zelfstandig consultant voor Klant Contact afdelingen op het gebied van Workforce management en Performance Management. Daarbij komt hij door heel Nederland en soms daarbuiten bij grote en midden grote bedrijven over de vloer.
Naast de 4 dagen van consultancy werkt Berny aan zijn passie, stripverhalen, en wel door het schrijven van stripboekscenario’s deze samen met de tekenaar uitwerken en uitgeven.
Daarvoor heeft hij zijn eigen uitgeverij label: C-edition.

Spelmaker
is voor Berny een leuke aangename bijkomstigheid. Jacques nam hem mee in deze wereld.
Zelf is hij meer fan van sport dan van spelletjes, maar met Jacques werkt hij inmiddels als weer paar jaar aan verschillende spelideeën. Door spel dagen te organiseren waarbij een dag lang ideeën en spel varianten worden besproken.
Als spelmaker richt ik me dan ook meer op verhaal lijn en vormgeving, hoe komt het over op de speler. Een spel moet met de spelers een beetje schuren en je moet invloed kunnen hebben in de winst van het spel. Een spel maak je door eindeloos te testen.

Doel
Het doel is eenvoudig … dat is er niet!
Maar een idee werk je natuurlijk niet uit voor het idee zelf. Op een bepaald moment moet een idee wel vormkrijgen. Niet elk idee hoeft uitgewerkt te worden, maar eenmaal uitgewerkt moet het ook wel tot een resultaat worden gemaakt.
Dat is immers de overwinnen en daar spelen we toch voor.